simple site creator

WellWorks Oy

Me haluamme auttaa sinua menestymään!

Meidän tuotetarjontamme WellWorks Oy:lla on hyvin laaja. Siksi olemme koonneet MittausIlona-tuotenimen alle sosiaalisen työllistämisen sähköiset arvionti - ja valmennustuotteemme. Näin sinun on helpompi löytää etsimäsi tuote. 


MittausIlona tuotteissa kohtaa vankka käytännön kokemusperäinen tieto ja tieteelliseen tutkimus. Tämä näkyy esimerkiksi siinä,  että kaikki tuotteemme on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja tuotteistamme on tehty mahdollisimman helppokäyttöisiä ja selkeitä.


WellWorksin toimitusjohtajalle, Jussille on kertynyt yli 20 vuoden työkokemus erilaisista sosiaalisen työllistämisen kehitystehtävistä ja hankkeista. Jussi on ollut mm.  käynnistämässä sosiaalista työvalmennustoimintaa Suomessa perustamalla Jyväskylään Uudelleenkäyttöverstaan vuonna 1984. Hän on ollut luomassa Suomeen nuorten työpajatoimintaa toimien Jyväskylän nuorisoverstaan johtajana 1988 -1995, josta Suomen työpajayhdistyksen perustajajäsenenä ja puheenjohtajana vuosina 91 -95, sekä sen jälkeen yrittäjänä valmentanut ja kouluttanut satoja sosiaalisen työllistämisen kentällä toimivia henkilöitä.


MittausIlona-tuotteiden lisäksi WellWorks Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä HR- ja työturvallisuusohjelmistot sekä erilaiset mobiilisovellukset. Pääset tutustumaan muihin tuotteisiimme tästä.


Olemme toimineet yli kymmen vuotta satojen asiakkaiden kanssa, joten uskomme yksilöllisesti yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin muokattujen sähköisten työkalujen voimaan ja asiakaslähtöisen toimintatavan tuomaan hyötyyn.


Toimintamme lähtökohtana on, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen laadun ja palvelun. Seisomme tuotteidemme takana niin vahvasti, että uskallamme luvata täyden palautusoikeuden, jos lupaamme asiat eivät toteudu. Kiinnostuitko tuotteistamme? Haluatko lisätietoa?

Sovitaanko tapaaminen?