Lataa eTaitava-esite!

Yritys

WellWorks Oy on verkossa ja matkapuhelimissa toimivien tietokantapohjaisten ohjelmistojen kehittämiseen ja markkinointiin erikoistunut yritys. Jyväskylässä ja Helsingissä toimivan yrityksemme tehtävänä on auttaa asiakkaitamme kehittämään toimintaansa tarjoamalla laadukkaita, arjessa toimivia mobiili- ja webratkaisuja. Toimintamme lähtökohtana on se, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen laadun ja palvelun. Seisomme tuotteidemme takana niin vahvasti, että uskallamme luvata niille täyden palautusoikeuden, mikäli lupaamamme asiat eivät yrityksessänne toteudu.

WellWorks Oy toteuttaa omaa yhteiskuntavastuutaan tarjoamalla sosiaalisen työllistämisen kentälle kehittämiään sähköisiä arviointi- ja valmennustyökaluja. Ohjelmien tarkoituksena on auttaa työttömiä työnhakijoita ja heidän kanssaan työskenteleviä asiantuntijoita arvioimaan työnhakijan elämäntilannetta ja siitä nousevia tarpeita.

Ohjelmien avulla edistetään työttömien työnhakijoiden ohjausta työmarkkinoille. Sosiaalisen työllistämisen sähköiset työkalut ovat kehitetty pohjautuen tieteelliseen tutkimukseen ja kokemusperäiseen toimintaan.

WellWorks Oy on toiminut vuosina 1995 – 2008 nimellä Jussi Rautalampi Oy tehden sosiaalisen työllistämisen organisaatioiden rakenteiden ja toimintatapojen muutoksiin liittyviä haastavia, pitkäkestoisia kehitys- ja koulutushankkeita…

Lue lisää!

WellWorks eHR.fi MittausIlona